BEZ CENZURE: Đani u Amsterdamu SPREMA SEKSI POKLONE ZA SLAĐU, pa najavio akciju: „Joj ženo“ (FOTO)

051667c7333e20814f4f215b529448aacf1c023a

Radiša Trajković Đani, radi punom parom i gotovo svakog vikenda puni klubove širom Evrope gde ga naša publika dočekuje raširenih ruku.

Kralj zabave i bakšiša sinoć je pevao u Amestrdamu gde je napravio provod za pamćenje koji je trajao do kasnih sati, a iako se ubrzo vraća u Beograd nije propustio priliku da uživa u čarima ovog grada koji je poznat i kao najliberalniji u Evropi.

DJani

Đani nije krio oduševljenje Amsterdamom odakle je podelio nekoliko objava od kojih je jedna svima zapala za oko.

Naime, on je snimio kako prolazi pored jednog seks šopa kojih tamo ima na svakom ćošku, a uz video je poručio: „Jao ženo“, pa partioci pretpostavljaju da će je iznenaditi nekim zanimljivim suvenirom.

djani amsterdam

Podsetimo, Đani je nedavno u izjavi medijima prizano da ga niko ne može naterati da uradi nešto zbog bakšiša. Tada je istakao da na nastupima radi samo ono što želi, a dotakao se i čuvenog snimka sa cipelom.

Sve je to iz mog zadovoljstva. Ne može mene niko da natera da se popnem na sto. To ja sam osetim, bila je to jedna šala. U pitanju je bio jedan moj drug, kupio je nove patike. Šta smo sve radili u životu – rekao je on.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić