Login/Registracija

BEOGRAD UZVRATIO LJUBAVLJU: Evo šta je Željku Samardžiću šapnula supruga na koncertu i zašto je tražio da ponovi jednu pesmu (VIDEO)

Snaga i podrška Željku Samardžiću na koncertu „25 godina ljubavi iz Beograda“ koji je sinoć održao u „Sava centru“ bila je njegova porodica. Supruga Maja, ćerke i unuci bili su u prvom redu i uživali u pravoj novogodišnjoj svečanosti. 


Iako se prethodno sa novinarima našalio da je zbog svog imidža više deda nego Mraz, Željko je prkosio godinama osmehom i hitovima koje je nizao puna tri sata. Uz pratnji 50 muzičara na sceni bilo je to nezaboravno muzičko putovanje kroz celu karijeru. 


Supruga Maja mu je na samom početku sugerisala da pojača mikrofon, a posle toga nastala je prava euforija u dvorani. 

Publika je u glas sa njim pevala hitove “Posle duge veze”, “Dobar dan tugo”, “Mesec u vodi”, “Ne spominji ljubav”, “Stari lav”, a najviše njih napisao je Dragan Brajović Braja koji je takođe prisustvovao koncertu. U njegovim pesmama uživala je i koleginica Kaliopi Bukle, kao i teniser Filip Krajinović koji je sve vreme pevao i bio na nogama. 


Željko je šetao dvoranom, pozdravljao se, fotografisao, pevao i družio sa publikom, a koncert je nastavljen i u foajeu „Sava centra“ baš kao što je bilo i pre 25 godina kad je na tom mestu počeo. 

Pogledajte i zbog čega je Željko Samardžić perfekcionista kao i koliko je ljubavi podelio sa svojom publikom sinoć: 

Popularni pevač će večeras na istom mestu održati još jedan koncert. 
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić