Login/Registracija

BAŠ UME DA DIGNE TEMPERATURU Celzijus usijala društvene mreže, muškarci ne miruju: „Obožavamo te sa tako bujnim si*icama“

Hrvatska pevačica Nives Celzijus nastavlja da provocira provokativnim objavama na društvenim mrežama. Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj gde zavodiljivo pozira u običnoj atlet majici, dok su joj grudi u prvom planu. 

„Moj Kiklop možda stojećki ne podnosi potrese, ali stoički odoleva konačnom krahu što mi je dobar podsetnik da i padanje nije nužno loše, ako imaš koga da te uhvati ili bar nežno polegne i gleda te ovako s puno ljubavi. Takođe, vrlo je inspirativan i podseća me da uz malo volje i truda i ono naizgled nemoguće postaje moguće i ostvarivo. I zato svako od nas zaslužuje jednog Kiklopa“, napisala je pevačica u opisu fotografije kojom je usijala društvene mreže.

……

„Ajme, što si zdrava“, „Meni uvek digneš temperaturu“, „Obožavam te sa tako nežnim pogledom i bujnim si*icama“, samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod pevačicine fotografije. 

Inače, Nives često objavljuje svoje golišave fotografije, te je tako nedavno pokazala kako izgleda u čipkastom vešu, što je izazvalo komentare da „što je starija, sve je bolja“.

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić