Login/Registracija

Baš kao u seriji „Južni vetar!“ VANESA otkrila da su joj takve situacije bile škola za posao! (VIDEO)

Serija „Južni vetar“ pobrala je sve simpatije publike, a poslednja epizoda oborila i rekorde gledanosti. U toj epizodi pojavljuje se pevačica Vanesa Šokčić koja peva u lokalu u kom su se okupili kriminalci da proslave uspešno završen posao. 

Dok Vanesa peva svoj veliki hit „Četiri strane sveta“ Ljubomir Bandović, koji glumi Vasilija Đurašinovića, obasipa je evrima. Pevačica je ispričala da je scena snimljena iz drugog puta, a da je takve situacije prolazila kroz svoj posao, posebno devedesetih. 


……


– Angažman sam prihvatila jer nije trebalo ništa da glumim, već da radim ono što i radim, da pevam. To je bio jedini uslov. Avram (reditelj Miloš Avramović, prim.aut.) i ja se družimo i kada me je pitao, prihvatila sam, nisam mogla da odbijem. Više puta sam doživela takvu situaciju kao iz serije, naročito devedesetih. Meni je to bila škola za moj posao.


……


Dok je snimanje još bilo u toku, Vanesa je gostovala i u emisiji Grand magazin gde je govorila o seriji.https://youtube.com/watch?v=WKJEkaqzBO0%3Fstart%3D8396


Saznaj više: 

Fanovi oduševljeni! Izašao trejler „Južnog vetra“ pojavljuje se ova pevačica!


Foto: Instagram,
Autor: K. Obradović