Login/Registracija

Barbara Bobak OBELODANILA detalje nove ljubavi, pa poslala jasnu poruku bivšem koju svi komentarišu

Romansa bivših partera, Barbare Bobak i Darka Lazića završena je pre više od pola godine, međutim javnost i dalje intrigira da saznaju još nepoznatih detalja o njihovom odnosu.

Iako su oboje nastavili svojim putevima, za razliku od Darka koji je svoju novu devojku odavno pokazao, Bobakova svoj ljubavni život vešto krije, ali priznaje da na tom polju ima dešavanja.

Ne bih to još da zovem momkom pošto nije zvanično, ali ima neke šanse da postanem jako zaljubljena. Ne bih previše otkrivala, ali nije iz javnog sveta – rekla je pevačica i nastavila o tome kako je ljubavni brodolomi iz prošlosti nikada nisu sputavali kada se rode lepe emocije:

Ne. Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu, kao, kada uđem u neki odnos, sa nekim novim. Možda bi trebalo da imam, možda bi bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana – istakla je.

Nedavno se pojavila vest kako će Lazić sa novom izabranicom stati na ludi kamen i da već poseduju burme, na šta je pevačica imala kratak komentar- Srećno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić