Login/Registracija

BANE MOJIĆEVIĆ: Uskoro „Loša navika“! (VIDEO)

BANE 5 (3)
Bane Mojićević sledeće srede premijerno će predstaviti novu pesmu „Loša navika,“ za koju svi koji su je čuli prognoziraju da će ozbiljno nadmašiti prethodni hit „Dođi.“ Video rešenje za ovaj singl od koga i sam pevač, priznaje, mnogo očekuje snimljeno je pre nekoliko dana na više lokacija u Kikindi koja se pokazala kao idealan izbor za spot..   

– Kikinda je, zaista, prelepa, našli smo neka divna mesta koja su „dušu dala“ za slikanje. Jeste bilo naporno, počeli smo rano ujutru, izmenjali pet različitih lokacija do kojih se, kako to obično biva, može doći samo peške i završili u hotelu našeg proslavljenog fudbalera Mladena Krstajića kod koga smo zabeležili poslednje kadrove. Radili smo dobrih 18 sati sa nekoliko kratkih pauza, ali isplatilo se. Mislim da smo napravili odličan spot koji će na pravi način ispratiti pesmu – objašnja pevač – „Loša navika“ opisuje neke ljubavi koje smo sigurno svi u životu bar jednom doživeli. Nadali smo se da će trajati, verovali da su prave ali su nas život i okolnosti demantovali pa smo, na kraju, bili zadovoljni što su se završile i otvorile prostor za nešto novo. Ima stih koji kaže „sad sam jači nego ikada“ i to je prava poruka, pa pesma jeste vesela, optimistična i ima super ritam koji prosto tera na igranje.

Donedavni član žirija šou programa „Neki novi klinci“ nema vremena za predah, pa već razmišlja o numeri koju će, ako sve bude po planu, predstaviti na jesen do kada ga očekuju brojni nastupi ali i promocija pesme.

 – U planu je i nekoliko zanimljivih saradnji, među prvima sa jednim od naših najboljih muzičara na svom instrumentu, pravom umetniku ali da ne otkrivam previše, dok ne završimo ovo što smo započeli. Korak po korak. Iako ove godine obeležavam 12 godina karijere, u šali znam da kažem da vreme merim od početka ove godine. Naučio sam pravila igre, okupio ljude sa kojima se odlično razumem i sa mnogo ljubavi biram pesme u koje verujem i u kojima se pronalazim.

Jedan od najboljih zabavljača na domaćoj muzičkoj sceni će leto provesti radno ali se nada da će se u nekom trenutku pridružiti porodici na moru, bar na nekoliko dana.

 – Milici i deci je more za odmor, tati za posao – smeje se Bane – Imam već veliki broj zakazanih koncerata po čitavom regionu ali i Evropi, očekuje nas promocija ove i priprema novih pesama ali naći ću način da se malo odmorim u društvu familije. Valjda. Hahaha… Šalim se, sve je stvar organizacije a muzika i oni su mi najveće ljubavi, pa ću za sve naći vremena. Neispavan, ali svi srećni i zadovoljni.

Zvanični teaser za spot-singl „Loša navika“ možete pogledati ovde:
Tekst: K. Obradović / Foto – Video: Privatna arhiva