Login/Registracija

“Banalno i NISKO, došla u emisiju da GLUMI SVETICU“ Maja Nikolić ŽESTOKO OPLELA PO TEI

Najmanja pevačica na najvećim glasovnim mogućnostima, kako voli da nazove sebe Maja Nikolić, nikog ne ostavlja ravnodušnim gde god se pojavi.

Za vreme njenog poslednjeg gostovanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ Maja je zakopala ratne sekire sa voditeljem Sinišom Medićem sa kojim nije govorila skoro deset godina, a sada je pre milionskim auditorijumom odlučila i da objasni kakav je Siniša.

– On postavlja trosmislena pitanja, mozak mu je vrcav, nikad ne znaš šta će da te pita a ako ne znaš da se snađeš sa odgovorim, prevešće te žednog preko vode- rekla je Maja.

U poslednjoj emitovanoj emisiji “Zvezde Granda Specijal“ upravo se zbog Sinišinog dvosmislenog pitanja pevačica Tea Tairović uvredila pa napustila emisiju, što Maja nikada nije videla kao opciju s obzirom na prirodu njihovog posla.

Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je sa punim pravom pitao kako se to desilo a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga, dozvolila da neko to snima i pusti u etar a onda dođeš na tv i glumiš sveticu?– rekla je Maja pa iznela svoje mišljenje o Teinom eksplicitnom snimku.

– Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali eto postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru– izjavila je pevačica.

Nikolićeva je dodala da nema ništa protiv takvog ponašanja svojih koleginica ali da nikako ne bi volela da neko u isti koš stavlja takvu vrstu pevačica i nju.

– Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija, ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu a od koga samo muziku- zaključila je Maja.

POGLEDAJTE I:

PRAVI SKANDAL: Teina majka NAPALA voditelja, a on NI KRIV, NI DUŽAN! Tresao se STUDIO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac