Login/Registracija

Balkanska Adel potpuno promenila imidž: Ilma Karahmet oduševila fanove nesvakidašnjim stajlingom (VIDEO)

Ilma Karahmet regionalnoj publici konačno je predstavila svoju novu pesmu „Ginem ponosno“, kojom najavljuje svoj dugoočekivani album na kom vredno radi pune tri godine.

Pevačica koja sada ima 22 godine, poznata je po moćnom vokalu i izvanrednoj emociji u interpretaciji svojih pesama, ne samo u regionu, već i šire. U prilog tome govori i podatak da je upravo Ilma rado viđen gost na gotovo svim proslavama slavnog dizajnerskog dvojca koji stoji iza brenda „Dsquared2“, koji mladoj umetnici rado među prvima šalju i svoje nove modele.

Kao što možemo videti u spotu, Karahmetova je od devojčice anđeoskog glasa stasala u prelepu mladu damu moćnog vokala, zbog čega je često porede sa planetarnom muzičkom zvezdom Adel. Nekada izrazito crnu Ilminu kosu sada su zamenili plavi uvojci.

„Ginem ponosno“ je energična balada koja nosi snažnu priču, u kojoj će se mnogi pronaći. Tekst i muziku potpisuje Bane Opačić, dok je aranžman radio Mario Pajić.

Kadrovi su snimani na nekoliko lokacija u Beogradu, kaže Ilma, koja je još 2013. godine postala miljenica publike nakon takmičenja u muzičkom show programu „X Factor Adria“.

Foto: Tibor Golob,
Autor: Grand