Login/Registracija

Baka i deka Aleksandre Prijović ne mogu da sakriju emocije: „Plakali smo, mnogo smo ponosni“ (VIDEO)

Euforija i uzbuđenje vladaju i pred drugi koncert Aleksandre Prijović koji će se održati večeras u beogradskoj areni, a posebno emotivni pred spektakl koji sledi su njeni najmiliji.

Od kada je kročila u svet estrade najveću podršku pružili su joj baka i deka zbog kojih je sinoć prolila reku suze pred dvadeset hiljada ljudi.

baka i deka

Zagrljeni, ruku pod ruku, baka i deka i večeras su došli da podrže svoju mezimicu ne krijući da su veoma ponosni na sve što je do sada postigla.

-Preponosni smo na našu Aleksandru! Sinoć smo plakali, nismo mogli da sakrijemo sreću- poručili su baka i deka, a potom brzim korakom ušli u Arenu kako i se smestili i od samog početka ispratili i drugi po redu spektakl u najvećoj srpskoj dvorani.

baba

Podsetimo, Aleksandra Prijović se sinoć slomila na bini i pokazala emocije zbog bake i deke koji se je podržavali iz prvih redova.

-Sada ide jedna od najemotivnijih pesama koje sam snimila. Ovu pesmu ću da posvetim baki i deki, znam koliko voliš ovu pesmu. Ja sam želela da vas dvoje doživite ovo, tata volim te. Volim vas sve najviše na svetu– rekla je Aleksandra u suzama.

BONUS VIDEO: Prija se rasplakala zbog bake i deke

POGLEDAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković