Login/Registracija

BAJKOVIT PRIZOR: Pevačica pripremila SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE ćerci za rođendan (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac danas ima veliki razlog za slavlje! Njena mlađa mezimica Katja puni četiri godine, a ponosna mama potudila se da ćerkici ovaj događaj bude bajkovit.

Koliko je Bekvalčeva posvećena majka svedoče brojne fotografije i videi koje svakodnevno objavljuje sa svojim naslednicama, te ne čudi što je poželela da današnje slavlje bude gala.

– Mi smo krenule sa pripremama za najbolji parti u gradu. Biće žurka iznenađenja- napisala je Nataša u opisu svoje objave na Instagram profilu.

Čitava kuća u boho stilu, roze dekoracija i pastelne boje samo su deo ovog raja koji je pevačica dekorisala za svoju princezu.

Nataša je simpatičnim videom ovekovečila njene i Katjine zajedničke momente.

– Srećan rođendan ljubavi mamina. Jedino što želim je da se ceo život ovako smeješ, da budeš zdrava i tako svoja i posebna. Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime- raznežila je Nata svoje pratioce.

Mnogi prijatelji i pevačicini fanovi uputili su niz lepih želja putem društvenih mreža, a veliku pažnju privukla je čestitka Natašine sestre.

„Srećan rođendan, uživaj u životu i živi kako hoćeš, a ja sam tu da ti pomognem da zajedno pravimo gluposti i krijemo sve od mame“ napisala je Kristina.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović