Login/Registracija

Bajaginu pesmu svi znate, a niste znali da je napisala poznata pevačica, njegova nekadašnja devojka: „Bili smo mladi“

Alka Vuica ne pojavljuje se često u medijima, tvrdi da je pevačica postala slučajno, ali i da je bila velika ljubav mnogih poznatih ličnosti.

Svojevremeno se zabavljala sa Goranom Bregovićem, ali i Momčilom Bajagić Bajagom zbog koga je napisala i jednu od najlepših ljubavnih pesama na ovim prostorima.

– Bili smo mladi, pisali smo pesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, šta da govorim ko je meni šta napisao… Ja vam mogu otkriti šta sam ja Bajagi napisala. Napisala sam ih više, ali jedna od pesama koja je nastala iz naše ljubavi je: „Gde Dunav ljubi nebo“– otkrila je Alka i dodala da je sa svim bivšim ljubavima u odličnim odnosima.

-Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savetujemo se oko pesama. Jako sam srećna što sam ljude koje sam volela zadržala u životu, jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvek – istakla je pevaličica.

Alka je ispričala da je u nju bio zaljubljen i Boris Novković, sa kojim je kasnije postala veliki prijatelj i saradnik.

Pisala sam mu mnogo pesama koje su veliki hitovi. Znam ga otkad je imao 8 ili 9 godina, a ja sam imala 18. Jednom prilikom je ispričao da se zaljubio u mene kad me je upoznao, ja sam tada bila sa Adijem iz „Srbrnih krila“ i letovali smo zajedno sa Đorđem, ja sam čuvala Borisa, bio je presladak. Kad je stasao, došao je kod mene da mu napišem tekstove, bila sam oduševljena – ispričala je Vuica za „Premijeru“.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. A.