Login/Registracija

„BAHATA JE I BUČNA“, Džehvine komšije osule paljubu po pevačici: „NEVASPITANA JE“

Teodora Džehverović, jedna je od omiljlenih pevačica tinejdžerima, međutim u nekoliko navrata pokazala je kako ima kratak i fitilj o čemu se već nekoliko puta pisalo u medijima.

Od kada je rakinula sa košarkašem, preselila se kod influenserke Ilde Radončić, gde su komšije iz kraja zapanjene njenim ponašanjem.

Naime, kako prenosi „Kurir“, oni su razgovarali sa nekoliko njih koji su za medije otkrili kakva je pevačica van kamera.

Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Tu živi sa Ildom Radončić. Vidim da su obe popularne kod dece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Deluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim – rekla je jedna komšinica.

Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite– kaže Vera, koja je sedela na klupicama ispred zgrade. Međutim, nekoliko tinejdžerki na obližnjem igralištu su oduševljeni pevačicom.

Ona je nama top, super je uvek obučena i dobre su joj pesme. Nama drugarice često dolaze da ovde sedimo kako bismo je videle. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta sa njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zameramo, njen karakter je takav zlovoljan – kaže Dijana.

Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu. Nju više jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju – dodala je Anastasija.

To potvrđuje i jedan gospodin u kafiću, doktor u penziji.

Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovde u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat, ali je teško biti vaspitan– prenosi „Kurir“.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č./ Kurir