Login/Registracija

Armin Dedić SUROVO ISKREN: Lenj sam i neaktivan! Pijem mnogo KAFE a sa kilažom variram i do 10 kila! (VIDEO)

Gost Grand Magazina pre dva dana bio je pevač Armin Dedić koji je voditeljkama Andrijani Bakić i Katarini Obradović otkrio dosta zanimljivosti iz svog života, koje su se odvijale u proteklih par meseci.

Nakon takmičenja u “Zvezdama Granda“ izbacio je tri singla, jedan duet i cover pesmu od Džeja “Od ljubavi do mržnje“ na koju je izuzetno ponosan: ,,Nisam hteo da je kačim na Youtube već samo na mreže. Uradio sam je za svoju dušu i svima se dopalo, a komentari pratioca bili su da sam joj dao “novo ruho“.

Na pitanje da li pažljivo čeka trenutak za pesmu Armin kaže: ,,Jako sam lenj i neaktivan. Što se tiče društvenih mreža na primer, sve mi je mrsko“ pa dodao da vreme voli da provodi u ispijanju kafa sa prijateljima- Mnogo kafe pijem. Juče su mi se i ruke tresle. To nije zdravo.


Za vreme karantina bio je u Beogradu pa ispričao da je prvi mesec odmarao a drugi se dosađivao: ,,Kad su popustili sa merama odmah sam otišao u Bosnu da vidim moje i osetim prirodu“.

S obzirom da ima dugu i stabilnu vezu, i da živi sa devojkom, Dedić otkriva da od kućnih poslova najviše kuva: ,,Zdravo se hranim sad, trudim se, jer sam inače varirao i po 10 kilograma u poslednjih par meseci.“


Kada je reč o novim prokejtima, mladi pevač nam sprema dve nove pesme za kraj leta: ,,Čekam još spotove da snimim. Još pre karantina sam sam napisao  muziku i tekst za pesmu “Faza ludila“ rekao je Armin pa otkrio šta je njegova faza ludila- Često dođem u te faze malo pošizim. Ja sam škorpija tipična.

POGLEDAJTE:

POTEKAO iz “Zvezda Granda“ a učestvovao u “Nikad nije kasno“! Evo o kom PEVAČU JE REČ! (FOTO)

Foto: Instagram/ Grand Online,
Autor: T. Bogavac