Login/Registracija

Andrija Marković objasnio zbog čega se povukao sa scene: Ovako je NAJBOLJE

Pevača Andriju Markovića domaća javnost upoznala je kao takmičara u “Zvezdama Granda” pre deset godina, a na vrhuncu popularnost odlučio je da nestane sa scene. Do duše, samo delimično.

Andrija je 2011. godine postao finalista najpopularnijeg takmičenja, a nakon toga počeo je da snima i svoje pesme. Kako bi podigao sopstvenu popularnost pevač je čak učestvovao u rijalitiju, međutim čini se kako je u poslednje vreme muzičku karijeru malo zapostavio, pa iako mesecima unazad obećava novu numeru, nikako i da ispuni dato obećanje.

Iza nas je jaka i udarna sezona, mnogo smo radili. Kaverima ćemo se tek baviti kada dođe zimska sezona, nema ništa lepše nego samo pevati i stvarati. Mogu da kažem da će početkom sledeće godine biti svašta nešto, a do tada će biti ponešto. U sklopu kavera biće moja nova pesma, narodnjak je u pitanju. To je ono što se čeka već dugi niz godina – rekao je Aki.

Mladi pevač tvrdi da najviše uživa da peva na veseljima, a zahvaljujući kaverima sve je popularniji na društvenim mrežama, međutim iako su prošle godine od kada se takmičio u „Zvezdama Granda“, njegova karijera išla je laganim koracima, a Aki je objasnio zbog čega je to tako.

-Ispunio sam svoje želje kada je muzika u pitanju. Odlično mi je ovde gde sam. Pošlo je više od deset godina od kada sam se takmičio u Zvezdama Granda. Ima tu i sreće i upornosti, svašta nešto je u igri, ali mislim da je najbolje ovako kako je. Mislim da sve što je brzo to je i kuso. Bolj je polako i temeljno sagraditi karijeru jako i čvrsto da ne može posle da se raspadne posle – objasnio je Andrija.

Foto: Z.K.Munja/ youtube,
Autor: I.Grk