Login/Registracija

Andreana Čekić otkrila detalje pakla koji je prošla zbog ljubavi: „Terao me je da pijem i ponižavao“

0A0A3885 768x512 1 1

Ljubavni život Andreane Čekić oduvek je intrigirao javnost. Mada se trudila da privatni život sačuva za sebe, pevačica je jednom prilikom ogolila dušu i progovorila o problemima koje je imala u braku sa bivšim suprugom Ivanom Miladinovićem.

Da je bio sa njom iz interesa, ali i da je često psihički maltretirao pevačica je priznala još 2019. godine.

– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti – počela je priču Andreana tada, kako prenosi Svet.

andreana cekic 2

Pevačica je istakla da je Ivanu uvek bio bitniji finansijki momenat i stabilnost, nego ona kao žena i supruga.

– Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finanskijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga – ispričala je svojevremeno.

376238061 18385941061007817 4361705430133848763 n
Instagram/andreanacekic

Iako je na trenutke delovalo da su se primirili i da će njihov odnos opstati, 2018. godine kao bomba u medijima je odjeknula vest da se ovaj par zvanično razvodi.

Da je ona bila inicijator razvoda Andreana je i sama potvrdila, a tokom tog perioda šuškalo se da ju je suprug molio da se predomisli.

– Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao – rekla je Andreana u svojoj tadašnjoj ispovesti.

BONUS VIDEO: Andreana Čekić progovorila o ljubavi

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović