Login/Registracija

Anabela ZADALA ZADATAK MLAĐIM KOLEGINICAMA: Uska haljina istakla SAVRŠENU FIGURU u petoj deceniji(FOTO)

Od nedavno nosi titulu najseksi bake na našoj javnoj sceni, ali sudeći po njenoj mladolikosti i top formi, Anabela Atijas može da stane na crtu i mnogo mlađim koleginicama.

Zahvalna na dobroj genetici koju je potkrepila zdravim načinom života i treninzima, pevačica se juče na snimanju Grandove emisije pojavila u izazovnom izdanju.

Crvena, kratka haljina na jedno rame savršeno je istakla njenu figuru, a svi prisutni složili su se kako izgleda bolje nego ikad.

Atraktivna Anabela, još jednom je dokazala zbog čega važi za jednu od najlepših pevačica na ovim prostorima koja je uvek znala da seksipil pokažena pravi način bez preterane vulgarnosti.

Vidno raspoložena, tokom celog snimanja nije skidala osmeh sa lica, a o kakvim zanimljivostima je razgovarala sa našim voditeljima imaćete prilike da gledate uskoro u emisji „Zvezde Granda Specijal“.

– Ima momenata kad se ugojim, ima dana kad pripazim i dovedem liniju do toga da sam ja zadovoljna, nisam nikada težila savršenstvu, jer nisam tip koji robuje nečemu, uživam u hrani i ne bih mogla da se odreknem ničega, tako da mislim da je teško generalno devojkama sa mnom, a opet nije ni meni lako, reći će: „Vidi ova pomamila se, a ima ćerke, poludela baba“, a meni je to kul, jer znači da ih nervira što se ja tako dobro držim– rekla je svojevremeno za „Grand News“.

Foto: E. Srdić,
Autor: S. Čumić