Login/Registracija

Anabela dobila NEOBIČAN POZIV za nastup: “Zapitala sam se ŠTA ĆU TAMO“

Pevačica Anabela Atijas proslavila se devedestih godina u grupi “Funky G“ zajedno sa nekadašnjim suprugom Gagijem Đoganijem.

Dens muzika koju su tada stvarali ostala je popularna do današnjeg dana, i gotovo da ne postoji žurka koja može da prođe bez tih numera.

Ipak, Anabela ne krije da je iznenađena što omladina koja nije bila ni rođena u vreme nastajanja tih pesama, zna tekstove napamet.

– Dosta se mojih pesama povampirilo. Ćerka me izveštava što se kaže sa terena kada izlazi pa mi javlja da idu te moje pesme. Mnogo njih zna pesme ali ne zna mene, tačnije ne zna ko je izvođač- rekla je Anabela.

Međutim ono što ju je svakako šokiralo jeste poziv koji je dobila za jednu privatnu proslavu tačnije punoletsvo.

– Od moje šminkerke ćerka je izrazila želju da joj na rođendanu peva zvezda iz devedesetih. Zapitala sam se šta ću tamo jer sam mislila da oni ne znaju taj repertoar. Ispostavilo se da sam pogrešila, jer su znali 80% pesama i divno sam se provela- otkrila je ona u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

U istoj emisiji Anabela je izvela jednu od svojih najpopularnijih pesama koju je snimila sa reperom Đusom “U tvojim kolima“ a prilikom čije izvedbe joj je pomogao voditelj Siniša Medić što možete pogledati OVDE.

POGLEDAJTE I:

Anabela OTKRILA tajnu podmlađivanja: „Ta LUDAČKA LJUBAV me pokreće iz dana u dan“

Anabela ZADALA ZADATAK MLAĐIM KOLEGINICAMA: Uska haljina istakla SAVRŠENU FIGURU u petoj deceniji(FOTO)

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac