Login/Registracija

Ana Sević progovorila o svadbi Darka Lazića, pa se dotakla njegovih prekršaja: „Digla sam ruke“

Pevačica Ana Sević prokomentarisala je Katarinu, suprugu svog nekadašnjeg muža Darka Lazića i istakla kako se provela na njihovoj nedavnoj svadbi u Brestaču.

-Bilo je sjajno na Darkovom venčanju. Toliko je bila lepa atmosfera, toliko je bilo veselo! Od početka je bilo tako do momenta kad smo krenuli kući. Ja se uvek ponašam onako kako se osećam, onako kako ja mislim da treba. Zaista sam se radovala i zaista sam bila jako srećna tog dana, jako bih volela da njih dvoje budu srećni, zaista – navela je Ana i istakla da bi volela još zajedničkih momenata sa Kaćom i Darkom.

– Bilo bi lepo da slavimo zajedno još neke mnoge lepe događaje. Istina je da sam upoznala Kaćine roditelje, tog dana se to desilo. Jako, jako mi je drago, zaista, zbog svega, divni su mi utisci – dodala je Sevićeva, pa prokomentarisala Darkove kazne i prekršaje u saobraćaju.

– Pa, bar ja ne treba da se šokiram za te stvari… (smeh) Nemam ja tu šta više da reagujem, digla sam ruke, njegov život, njegova stvar. To je nešto što je sasvim normalno što se njega tiče – istakla je Ana.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

Podsetimo, i Katarina je nedavno priznala kako se osećala kada je svojevremeno Darko stao na ludi kamen sa Anom.

-Da budem iskrena, nije mi bilo prijatno… Svaki put kad se ženio ili imao neku ozbiljnu vezu, mislila sam da je to to i da će sa njom ostati do kraja života i da za nas nema sreće… Ali, prevarila sam se! – rekla je Kaća ekipi jedne emisije.

(Blic)

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A.