Login/Registracija

Ana Sević čeka treće dete, otkriven POL BEBE, porodica van sebe od sreće!

Pevačica Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljković očekuju drugo dete, a sada je poznato kog pola će biti beba.

Pevačica je radila prenatalni test kako bi se uverila da je sa bebom sve u redu, te su tom prilikom otkrili i kog je pola.

Ana i Danijel, prema terminu, krajem marta dobiće sina. Zbog ovih vesti presrećna je Danijelova porodica koja je baš priželjkivala dečaka, ali iz tužnog razloga.

– Ana i Danijel posle ćerke Sene čekaju dečaka. Ova vest je obradovala celu porodicu jer im je velika želja bila da u porodicu dođe jedan dečak. Nisu staromodni, stvar je emotivne prirode – rekao je izvor za Mondo.

– Danijel je izgubio rođenog brata i vest da u porodicu Nedeljković dolazi sin usrećio je sve, počev od oca preko bake i deke. Svi jedva čekaju momčinu i pomažu Ani oko odgajanja Sene, posebno od kada je saznala da je ponovo trudna – ispričao je izvor.

Podetimo, Ana i Danijel 11. decembra 2020. godine dobili su ćerku Senu, a pevačica iz prethodnog braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

Ana je sredinom maja izgovorila sudbonosno „da“ Danijelu, i to na tajnom venčanju kod Nedeljkovićevih roditeljka u selu Prhovo kod Šapca.

Ana Sević podelila URNEBESNU USPOMENU prvog dana škole

GORI ZLATIBOR: Ana Sević podelila stravičan prizor, pa uputila oštru poruku (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić