Login/Registracija

Ana Sević bacila oko na novi luksuzni komad: „Volim to“ (FOTO)

Poznato je da je pevačica Ana Sević oduvek važila za ženu od stila, a njeni omiljeni modni dodaci, osim nakita i aksesoara jeste obuća.

Pevačica svojim izborom obuće pevačica ume da se pohvali i na društvenim mrežama, a sredinom prošle godine izazvala je lavinu komentara kada se pohvalila svojim pratiocima papreno skupim štiklama jednog poznatog brenda. Tada je Ana pokazala da je pazarila crne sandale ukrašene cirkonima sa vrtoglavo visokim potpeticama, a sada je „bacila oko“ na novi komad.

Ana je na svom Instagram storiju pokazala koje sandale joj se izuzetno dopadaju, a ne sumnjano da će ih uskoro nabaviti, s obzirom da je za njih poslala poruku:

-Volim to – napisala je Ana uz fotografiju ekstravagantnih sandala.

Cena sandala koje je kupila prošle sezone iznosi više od hiljadu evra, a s obzirom da to nije bilo prvi put da se zgodna pevačica pohvalila skupocenom obućom, verujemo da će je paparaci kao i obično uhvatiti sa novim luksuznim komadom. Uostalom, Ana je pokazala da joj cena ne predstavlja porblem, a s obzirom da se radi o jednom poznatom modnom brendu nije isključeno da će morati prilično da odreši kesu za novu obuću.

Podsetimo, pevačica je nedavno svom sinu Simeonu proslavila rođendan u jednom prestoničnom restoranu, a elegantne dekoracije i luskus prilično su joj znalili i tim povodom, o čemu je rekla za Grand.

Deca su se oduševila dekoracijom, mi smo već proslavili rođendam na selu u krugu prijatelja. Sena je jako uzbuđena, od nje smo spasili ono što se spasiti da. Vladala je euforija. Sin je oduševljen, ne zna ni šta ga je snašlo. Lorena je već velika devojčica na visini zadatka. Još kada krene muzika, biće to žurka za pamćenje – izjavila je Ana nedavno pred veliku žurku povodom 1. rođendana njenog sina Simeona.

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić