Login/Registracija

Ana Nikolić se oglasila o aferi „Direktore“! Otkrila svoju stranu priče, pa se zahvalila Kaji

Pevačica je drugi put za kratko vreme uvučena u novu dramu oko pesme

Drama oko pesme „Direktore“, koju je objavila Kaja Ostojić, se nastavlja, a sada se oglasila i Ana Nikolić, akterka ove afere.

Naime, Ana je, kako se navodilo, dala kaparu Slobodanu Veljkoviću Cobiju za ovu pesmu, ali je ona završila u rukama Kaje Ostojić.

Jedna je istina. Ja nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu dana jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumela, a on se nije javljao. Imala sam razumevanja jer je bio jako vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao – kaže Ana Nikolić za Kurir i nastavlja:

Pesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika, prim. aut.) odveo me je da čujem „Direktore“. Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasila od antihita „Direktore“, bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen – našalila se na kraju Ana.

Podsetimo, Nataša Bekvalac je otpevala demo verziju pesme još 2019. godine, a navodno je tekst ukazivao na njenu ljubav sa drugim mužem Ljubom Jovanovićem.

Nakon toga je Ana, prema rečima izvora, kaparisala pesmu, ali se nije javljala, pa Cobi više nije želeo da čeka i prodao je Kaji za 10.000.

Do drame ne bi ni došlo da Ana nije deo ove numere otpevala pred medijima u Zagrebu, najavila je kao svoju i pozdravila Cobija. Već tada se znalo da je pesma u Kajinim rukama. 

Kaja se oglasila, te istakla da je znala da je Ana bila zainteresovana za pesmu, ali da ne zna zašto je nije kupila. 

Javili su mi da je Ana u Hrvatskoj novinarima pevala deo pesme i da je pozdravljala Cobija i stvarno ne znam što je to radila. Da li iz malicioznih pobuda ili da bi me isprovocirala, ne znam, ali hvala joj, samo neka je peva i reklamira, postaće još veći hit kao što je onomad bilo s pesmom Milice Pavlović „Provereno“- rekla je Kaja.

Foto: Instagram/Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I.Grk