Ana Nikolić pokazala poklon koji je dobila od ćerke Tare:“Šta meni više treba u životu“ (VIDEO)

Ana Nikolic

Pevačica Ana Nikolić dobila je svoju mezimicu Taru u braku sa pevačem Stefanom Đurićem poznatijem kao Rasta i od tada je ona postala njen centar sveta.

Ana je nedavno govorila o njenoj povezanosti sa ćerkom Tarom, pa je otkrila kako ona već sada ima jak karakter i čvrst stav.

Poznata pevačica se ovaj put oglasila na društvenoj mreži instagram kako bi sa svojim pratiocima podelila predivan poklon koji je dobila od svoje ćerke.

Ponosna majka stavila je do znanja koliko je ponosna na talenat svoje ćerke kao i da joj za sreću osim toga više ništa u životu nije potrebno, a sudeći po Tarinom crtežu, vidimo da je njihov odnos pun ljubavi.

Podsetimo, Ana Nikolić je nedavno progovorila o razvodu od repera Stefana Đurića Raste i otkrila trenutni emotivni status. Iako ga je jako volela, Ana je presekla zbog sreće svoje ćerke Tare.

 Slobodna i sama, srećna sam svakako, to mi nije uslov za sreću. Ostvarena sam kao majka, da mi fali partner kao partner, da. Ali ja sam osoba koja je bolje ništa nego išta – kazala je Nikolićeva

Ana je potom otkrila zašto je ipak odlučila da se razvede od Raste, iako je ljubav bila jaka.

Mi smo kao blizanci, sličniji smo nego ja i moj brat. Nije se ljubav potrošila, dva ista karaktera i temperamenta, gde niko neće da povuče ručnu, dva narcisa zlostavljača, teško. I meni je žao ali prosto to je tako. Sve je to moglo, gađali smo se stvarima, ali kada je došlo dete više nisam imala taj luksuz da treba tako da živimo. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu, između dva zla sam izabrala manje – objasnila je Nikolićeva.

Foto: Instagram ananikolicofficial,
Autor: A.D/Pink.rs