Login/Registracija

„Amerika mi je sve upropastila“ Pevačica zbog ljubavi napravila GREŠKU, pa otkrila kako se OSVETILA partneru

Maja Nikolić važila za najtiražniju pevačicu sve dok se zbog ljubavi nije preselila u Ameriku, gde je živela od 2000 do 2009. godine. Iako je tamo rodila sina Lazara, pevačica je istakla da je prekookeanski život skupo koštao i da je zbog toga mnogo propustila u karijeri. 

– Amerika nam je sve upropastila i meni u životu i državi. Sve smo doživeli od njih i bombardovanje i pevanje na mostovima… Ali ne žalim, zbog ljubavi sam pravila najviše grešaka u životu ali ne mogu da kažem ni da je greška, jer je u tom trenutku za mene to bilo najbolje. Moja deca su prelepa jer su rođena iz ljubavi – istakla je Maja. 

Kako je zbog ljubavi uvek bila spremna na sve tako je svojevremeno svom partneru posvetila pesmu „Ubile me Dragane“, a zatim ispred njegovog lokala snimila spot u kom je skakala po automobilu. 

– To je bilo na snimanju spota u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, ali nisam pomahnitalo skakala po autu, zapravo sam skakala po jednom oldtajmeru. Ja sam to smislila kao osvetu jer moj partner nije došao na neki moj nastup i ja lepo snimim pesmu sa njegovim imenom i pustim u etar. Ali ono što je interesantno je što ga niko nije znao po imenu Dragan, jer mu je to bilo tajno, kršteno ime i od tog dana do dana današnjeg svi ga zovu Dragan. Uvek smislim osvetu koja je slatka, ali malo ti promeni sistem života – ispričala je Maja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić