Login/Registracija

AMADEUS BEND ostaje bez još jednog člana? „Nakon 15 godina došlo je vreme za rastanak!“

Amadeus bend važi za najpopularniji muzički sastav na našim prostorima. Više od dvadeset godina nizali su hitove i pravili spektakularne koncerte i nastupe.

Iako su se svi, nakon tragičnog događaja koji ih je zadesio krajem protekle godine, nadali da će se podići iz pepela i nastaviti gde su stali, čini se da to neće biti nimalo lako. 

Milan Kordulup, gitarista koji je proveo punih 15 godina u bendu, na svom Instagram profliu objavio je zajedničku sliku sa koncerta i uz to napisao kako je vreme za rastanak.

– Potpuno je normalno da u životu dodje trenutak kada se naše želje i vizije razlikuju, pa sam iz tih razloga i odlučio da je vreme da zatvorim ovo poglavlje i promenim putanju, a da momci iz benda nastave dalje bez mene. U avgustu 2005. godine dobio sam poziv da sviram i stvaram muziku sa najvećim bendom popularne muzike u našoj zemlji u tom trenutku – istakao je on.

Kordulup navodi da je poslednjih petnaest godina proletelo munjevitom brzinom, a to putovanje nikada neće zaboraviti, te da će se rado sećati svih anegdota, kontinenata, država i gradova koje su prošli zajedno, teških trenutaka, ali najviše osmeha koji je retko kada silazio sa lica.

– Veoma sam zahvalan svakom od momaka iz benda ponaosob, pošto sam imao prilike da od svakog ponešto naučim. Iskoristio bih priliku i da se zahvalim svim bivšim menadžerima i saradnicima grupe, svim tehničarima i vozačima, dragim ljudima bez kojih svakako ne bi uspeli nas petorica da izguramo sve ovo. Dosta toga je iza nas ! Na kraju, ali nikako najmanje bitno-ogromno HVALA publici ! Najveće HVALA Bratu Tokanu koji je i inicirao da dobijem poziv da sviram u bendu sada već davne 2005. – piše u njegovoj objavi.

I mada je teško zamisliti ih u užem sastavu, Milan je za sam kraj svojim kolegama poželeo puno sreće i uspeha u daljem radu i još mnogo dobrih pesama i velikih koncerata. Na taj način svima stavio do znanja da će „Amadeus“ još živeti!

……

PROČITAJTE I:

Članovi Amadeus benda poludeli zbog ponuda kolega „Pustite nas da ožalimo BRATA kako treba“

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković