Alka Vuica: „Da se pokojni Oliver Dragojević digne iz groba ne bi napunio 5 Arena kao Aleksandra Prijović“

ALKA VUICA ZGS SNIMANJE 14062023 FOTO MUNJA 179 ok
Alka Vuica o Aleksandri Prijović

Alka Vuica progovorila je o neverovatnom uspehu Aleksandre Prijović, tvrdeći da niko od izvođača iz regiona trenutno ne može da ga nadmaši.

Alka je kao i uvek bez zadrške govorila o Priji hvaleći njen predan trud i rad koji je uložila u poslednji album i turneju koja je obuhvatila i pet Arena u Zagrebu.

Alka Vuica: „Da se pokojni Oliver digne iz groba, ne znam da li bi nadmašio Prijin rekord u Areni“

ALKA VUICA ZGS SNIMANJE 14062023 FOTO MUNJA 6 ok 1

-Niko ne može trenutno od hrvatskih pevača u Beogradu da napuni 5 uzastopnih Arena, a ni jedan drugi srpski izvođač u Zagrebu. Da se pokojni Oliver Dragojević digne iz groba ne znam ni da li bi i on uspeo. Nije to samo Prijovićkina zasluga, ona ima odličan marketing i ekipu oko sebe i jako je slušana kod mladih. U Hrvatskoj se ne puštaju ni naši izvođaci mnogi, oni imaju neku politiku čudnu i zbog toga su mnoge stvari i uništili-rekla je Alka u Jutarnjem programu na TV Pink.

Alka Vuica nedavno je gostovala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde je govorila o svom privatnom životu, ali i kolegama sa estrade.

Na pitanje ko je najbolji frajer, Alka je odgovorila bez razmišljanja.

-Brega je stvarno fascinantna ličnost i mislim da su sve curice moje generacije bile na neki način zaljubljene u njega i fascinirane. Brega je stvarno čudo, i dan danas jako cenim njegove savete. Kada je nešto bitno u životu pitam njega. Stvarno je neverovatan lik – rekla je pevačica.

ALKA VUICA ZGS SNIMANJE 14062023 FOTO MUNJA 156 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. M.