Login/Registracija

Aleksandra Subotić nakon uvećanja zadnjice: „Još uvek se oporavljam, ali jedan je život“ (VIDEO)

Rijaliti zverzda Aleksandra Subotić poslednjih dana punila je medijske stupce zbog opracije stražnjice kojoj se podvrgla. Iako se operisala pre samo desetak dana, danas je sve iznenadila kada se full sređena pojavila na snimanju Grandove emisije. 

Za Grand online priznala je još uvek sve sveže i da je pod otokom, pa otkrila zbog čega je odlučila da poveća zadnjicu. 

– Radila sam transfer masti iz stomaka u gluteus i još uvek se oporavljam od te operacije. Ne bih smela da nosim ovu haljinu jer bi trebalo da 24 sata, narednih mesec dana nosim kompresiono odelo, ali sada sam napravila izuzetak zbog emisije. Generalno se super osećam, osim što sam sva u masnicama na stomaku, ali hvala Bogu haljina mi je takva da se to ne vidi – izjavila je za Grand online.

O svim operacijama koje je do sada radila uvek je javno govorila i ne misli da time stvara pogrešnu sliku u javnosti jer, kako kaže, svako ima pravo da raspolaže svojim telom.

– Ne mislim da mlade devojke treba da urade ovo što sam ja, već im poručujem da svaka od njih treba da se oseća dobro u svojoj koži. Najbolje je kad je žena zadovoljna sobom, ali ako želi da popravi nešto što joj smeta, zašto da ne. Ne volim ljude koji pošto poto nekog osuđuju, meni je to mizarno. Svako ima pravo da radi sa svojim telom i sa samim sobom šta god želi, jedan je život i treba izgledati onako kako želiš – zaključila je Aleksandra.

Iako je imala loša iskustva sa prethodnim operacijama to je nije sprečilo da ponovo legne pod nož, a kao razlog navodi grešku lekara.

– Pa ja mislim da treba vaditi ukoliko vam je doktor nešto loše uradio, imam takvih iskustava, pogotovo kad su grudi u pitanju, radila sam ih četiri puta, ali to je sve bilo do te neke greške doktora. Meni je to bilo strašno i stresno i ja sam se zbog toga jako loše osećala – priznala je ona.

……

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić/I. Ankić