Aleksandra Mladenović u novom spotu kao sultanija: „Nož u leđa rane ostavlja, kao kamen da sam postala“ (VIDEO)

spot mladenovic

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Aleksandra Mladenović obradovala je danas publiku novom pesmom koja nosi simboličan naziv „Nož u leđa“.

Ovo je još jedna od numera sa njenog novog albuma, a kako prvi komentari kažu, pevačica ponovo ima hit u rukama.

mladenovic spot

Osim moćnog teksta, pesmu prati i spot koji je sniman na nekoliko luksuznih lokacija, većina scena dešava se u pustinji, a kako neki od slušalaca kažu, Aleksandra je ovde kao prava sultanija.

Mlada pevačica je isticala da joj je kod pesme uvek najbitniji tekst i da ne snima numere po svaku cenu. I ova pesma nosi moćnu poruku, a refren već na prvo slušanje ulazi u uši.

Capture 27

-Nož u leđa stoput dobila, pa se jača opet rodila. Savet majke uvek odbila, za sve sama se izborila. Nož u leđa rane ostavlja, kao kamen da sam postala. Još je čudo što sam normalna, pa izdržim sve na nogama – glasi refren nove pesme.

Ispod videa su se samo nizali komentari, a svi tvrde da ovaj muzički stil Aleksandri najbolje leži i da treba da nastavi putem koji je započela.

Capture 28

-„Ma bravo“, „Tako se peva“, „Ovo je pesmetina“, „Na prvo slušanje hit u najavi“ – samo su neki od komentara ispod spota na muzičkoj platformi Jutjub.

U nastavku teksta poslušajte novu pesmu Aleksandre Mladenović „Nož u leđa“.

BONUS VIDEO- Aleksandra Mladenović okupila pola estrade na rođendanu:

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/idj,
Autor: A. Milinković