Aleksandra Mladenović progovorila o novom momku, pa se dotakla Meline i Harisa Džinovića: „Bolje to nego da se mučiš“

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 1

Pevačica Aleksandra Mladenović ponovo uživa u ljubavi. Njen sadašnji partner Darko Dobričanin nije iz javnog sveta, a sinoć su se prvi put pojavili zajedno u javnosti.

-Malo sam se bucnula! Jeste, ljubav, lepo je sve, ali ide leto, moram da smršam! Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako, da je pred kamerama… Sve je kako treba! – istakla je Aleksandra za Blic, pa se dotakla estradnih razvoda, koji su trenutno aktuelni kod njenih kolega Dragane Mirković i Harisa Džinovića.

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 15012024 FOTO FILIP 33 ok 1

-Iskreno, ja uvek glasam za razvod ako ne funcioniše. Svako na svoju stranu! Razvedeš se i nađeš neku svoju sreću, bolje to nego da se mučiš. Ne treba život da prolazi u nečemu što nije lepo. Ja sam iz prethodne veze naučila samo da treba da budem srećna! – dodala je pevačica za Blic.
Aleksandra je, inače, na svom Instagram profilu pre par dana objavila prvu fotografiju sa dečkom i ujedno mu čestitala rođendan.

-Srećan rođendan ljubavi. Hvala ti što si došao u moj život i kompletirao sve – napisala je Aleksandra u opisu.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović pleše sa dečkom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić