Login/Registracija

Aleksandra Bursać uplakana na nastupu, fanovi zabrinuti (VIDEO)

Mlada pevačica Aleksandra Bursać jedna je od najtaženijih na terenu kada su u pitanju proslave.

Ona često nastupa u klubovima i diskotekama, ali se ne libi da peva i na svadbama i ostalim privatnim proslavama.

Međutim, poslednjom objavom na svom Instagram profilu zabrinula je mnogobrojne fanove. Pevačica je naime, okačila video u kome deluje kao da plače i zabrinuto gleda u telefon.

U opisu videa Bursaćeva je napisala:

-Muke naše niko ne zna.

Ovom objavom Aleksandra je zabrinula mnogobrojne pratioce na popularnoj društevnoj mreži koje je zanimalo šta je to moglo da rasplače lepu pevačicu, a zatim otkrila da nije sve tako kako izgleda.

Nisam plakala, to je filter sa snapchata – objasnila je pevačica, pa otkrila da li joj se zaista desilo da se nekada rasplače usred nastupa:

Nije hvala bogu.

Nedavno je na društvenim mrežama isplivao i video koji je posta viralan za manje od dvadeset četiri sata. Naime, to je snimak sa jedne privatne proslave gde je Aleksandra nedavno nastupala, a svima je privukao pažnju bakšiš koji je dobila za samo jednu pesmu.

U pitanju je numera Suzane Jovanović „Oči, Oči“ koju je Aleksandra nedavno obradila i koja se posle toliko godina vratila u sam vrh najslušanijih pesama.

Kako je zapevala ovu pesmu, tako je stizao bakšiš, a ona je u jednom momentu imala pune ruke novčanica u različitim valutama i apoenima.

„Bravo kraljice“, „Tako se peva“, „Zaslužila si i veći bakšiš“ – samo su neki od komentara ispod ovog videa na društvenim režama.

Aleksandra je pre nekoliko dana u razgovoru za Grand otkrila zbog čega još uvek nije našla dečka i koje kriterijume treba da ima jedan muškarac kako bi uspeo da je osvoji.

Volela bih zaista da se pojavi neka ozbiljna ljubav. Čekam to, ali dok ne bude onako kako ja hoću ostaću sama i čini mi se da sam se zaljubila – rekla je Aleksandra.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.G.