Login/Registracija

Aleksandra Bursać se pohvalila poklonom koji govori sve o njenom odnosu sa majkom: „Kakva si ti kraljica“ (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Bursać izuzetno je vezana za svoju majku koja joj je oduvek bila najveća podrška u žiovtu i svim silama se borila da njoj i njenoj sestri ništa ne fali, uprkos tragičnom gubitku oca koji je poginuo kada je imala samo dve godine.

Iako se svog oca maltene i ne seća, svoje uspomene je izgradila na osnovu priča o njemu i zahvalna je na svojoj majci koja se kao veliki borac izdigla iz teške situacije i svojoj deci pružila najviše što je mogla.

Danas, Aleksandra uživa u plodovima svog rada i obezbedila je svoju porodicu, a trenuci sa majkom i setrom su joj najdragoceniji i ne mogu da se mere ni sa čim što je sada sposobna sebi materijalno da obezbedi.

Uoči Usrksa, pevačica je farbala jaja sa svojom mamom koja je iznenadila preslatkim poklonom koji je istopio srca fanova.

Naime, ona joj je darovala šolju koja na prvi pogled izgleda savim obično, međutim u dodiru sa toplotom na njoj se pojavljuje fotografija Aleksandre kada je bila dete što je oduševilo „Zvezdu Granda“

Jao, mama car, ja ne verujem. Kakva si ti kraljica, najlepši poklon– uzvkivala je dok je pokazivala ovaj simboličan detalj.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić