Saša Matić komponovao pesmu, a izvodi je jedan od najboljih pevača: „Prekasno sam shvatio“ VIDEO

Image1 Edit

Aleksandar Tirnanić je jedna od najneobičnijih pojava na našoj estradi, u pitanju je vrstan pevač koji se muzikom bavi iz ljubavi, a živi od porodičnog posla koji vodi s bratom.

Tirke thumbnail

Pevač, o čijem kvalitetu pevanja govori i podatak da je snimio mnoge trajne snimke za Radio Beograd, što je privilegija rezervisana samo za vrhunske interpretatore, sada je snimio pesmu „Prekasno sam shvatio“, koju je komponovao Saša Matić.

-Saša i ja vrlo često sedimo u ustom društvu. Uz druženje i pesmu došli smo na ideju da preslušam neke od pesama koje on komponuje. Kada sam čuo pesmu Prekasno sam shvatio, istog trenutka shvatio sam da je za mene. Jako mi je drago što smo ostvarili ovu saradnju, a u najavi su još neke pesme koje ćemo zajedno uraditi. Sale ne izvanredan muzičar, a pre svega dobar kolega i prijatelj, tako da verujem da će publika prepoznati naš rad i dobru energiju. Pesmu sam snimio u AS STUDIOTONU Aleksandra Ace Sofronijevića, što garantuje kvalitetan zvuk- rekao je Tirnanić.

Image4 Edit 1

Za numeru „Prekasno sam shvatio“ snimljen je i spot, koji možete pogledati u nastavku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Bojan Stevanović,
Autor: Grand