Login/Registracija

AH, TE SLATKE MUKE: Voditeljka ispričala situaciju iz prodavnice, pa nasmejala komentarom njenog sina: „Mama nema pojma“

Septembar nam je bukvalno pred vratima. A kako obično početak meseca asocira na polazak u školu, tako se mnogi roditelji već psihički i finansijski pripremaju za 1.septembar.

Među njima je i popularna voditelja emisije „Praktična žena“, Nataša Pavlović, koja je na Instagramu podelila svoje iskustvo iz kupovine školskog pribora za klince. 


Ona je jučerašnji dan provela sa sinovima u šopingu kako bi starijeg pripremila za početak školske godine, a situaciju iz knjižare podelila je sa svojim pratiocima.  

Jan: I ja hoću u školu, daj mi te sveskeee!

Oli: Hahaha, pa lepše ti je u vrtiću blesavac, tamo se igrate, u školi samo učimo.

Jan: Ali ja sam vejiki dečak, ti idi u vrtić! 

– Tako bi to zvučalo da ova slika ima ton, pošto je stiglo vreme da se spremamo za početak školske godine. Sve smo obavili, jer je baš dobra ponuda svega (stigli smo u godine kad senior sam mora da bira jer mama “pojma nema”). Rančevi svih veličina i oblika, sveske (to se najduže biralo jer gejmerske), pernice, blokovi, olovke, bojice, pribora u izobilju…izbor za svakog ko ide u školu. Ili samo želi – napisala je Nataša uz priloženu fotku iz radnje, što je naišlo na oduševljenje mnogih majki koje takođe pripremaju svoju decu za novu školsku godinu.


BONUS VIDEO


Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić