Login/Registracija

Aco Pejović „upisao trojku“ u Novom Sadu, publika uzvratila na društvenim mrežama (VIDEO)

Za koncert Aca Pejovića u Novom Sadu slobodno se može reći da je bio spektakularan, a pevač je uspeo da ponovo priredi atmosferu za pamćenje u srpskoj Atini. I to treći put za deset meseci, što je uspeh kojim se retko ko na estradi može pohvaliti.

Pejović je naime održao dva koncert krajem maja 2022. godine, a sada je, košarkaškim žargonom rečeno, „upisao trojku“ i to 28.marta u novosadskom „Spensu“, a publika je na to reagovala izlivima ljujbavi na društvenim mrežama.

Aco očigledno uživa veliku popularnost među Novosađanima, o čemu je i sam jednom prilikom govorio.

-Novi Sad je grad koji me je uvek nesebično podržavao, voleo, a moji koncerti su u ovom gradu bili uvek posebni – izjavio je Pejović ranije.

Dvorana „Spens“ i sinoć je bila bukvalno pretesna da primi sve obožavaoce Aca Pejovića, a još od uvodnih taktova publika pevala sa njim u glas gotovo svaku numeru. Prezadovoljna publika objavljivala je snimke sa koncerta na mrežama, a neki su primetili i da je reč o trećem koncertu za nepunih godinu dana, čestitajući pevaču na uspehu.

-Tri puna Spensa za nepunih godinu dana je treća sreća – stajalo je u jednom od komentara.

Podsetimo, Pejović je nedavno objavio duet „Rano je“ sa Eminom Jahović a pesma koju prati visokobudžetni spot još u najavi je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Aco je nedavno govorio i da je zadovoljan duetom sa Eminom Jahović, a kada je o duetima reč otrkio je i da je sa svojim velikim prijateljem i kolegom Sašom Matićem već snimio duetsku poesmu, ali da im se posle više slušanja numera ipak nije dopala pa su je na kraju povukli.

-Mi smo i snimili svojevremeno jedan duet, pisala je još pokojna Marina. Međutim to se nama nije dopalo pa je na kraju ztavršilo u fioci. Ko zna, možda jednog dana izvučemo to iz fioke pa napravimo u nekom novom ruhu – otkrio je Pejović nedavno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić