Login/Registracija

A u međuvremenu: 20 godina OK benda na zvezdanom nebu obeleženo SPEKTAKLOM! (VIDEO)

U subotu, 28. decembra bili smo svedoci najbolje žurke u Beogradu, koju su priredili momci iz OK benda predvođeni Goranom Gluhakovićem.

Nije bilo boljeg načina da se proslavi jubilej od dve decenije postojanja na muzičkom nebu, a publika, koja je za sve vreme koncerta bila na nogama, rekla je da je dočekala novu godinu par dana ranije upravo u ,,Sava centru“.


Koncert je otvoren numerom ,,Ferari“ koja je i proslavila ovaj bend, a hitovi su se nizali tokom nepuna tri sata spektakla! ,,A oko mene lete svi“ , ,,A kada postanem pepeo“ , ,,Dobra si mi ti“ i mnoge druge pesme, publika je pevala sa frontmenom tokom celog nastupa.

Prvi gost koncerta bila je i pevačica benda, Ivana Gluhaković, Goranova bratanica, koja je oduševila sve prisutne i pokazala na koga je nasledila talenat za pevanje. Njih dvoje, izveli su duetsku pesmu ,,Istina u laži“.

Na red je došla i jedna od najpopularnijih pesama ovog benda ,,A u međuvremenu“ kada je pevač sišao sa bine među publiku i doveo atmosferu do usijanja! Publika je đuskala i pevala do iznemoglosti!

Specijalni gosti koncerta bili su Jelena i Žika iz grupe Zana, koji su obradovali pun ,,Sava centar“ izvedbom svojih najvećih hitova ,,Dodirni mi kolena“ i ,,Mladiću moj“.


Mi smo se divno proveli, i nadamo se da će OK bend češće praviti ovakve događaje za pamćenje!

Snimak sa koncerta pogledajte klikom na video ispod!

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac