Login/Registracija

A SAD MALO ONI: Ko osvaja titulu najzgodnijeg šmekera na plaži? (FOTO)

Dosta su se pevačice pokazivale u kupaćim kostimima i palile društvene mreže, vreme je da vidimo i kako poznati šmekeri izgledaju na primorju.

Iako ređe od žena pokazuju svoje mišiće i oni vole da prikupe komplimente i pohvale.

Saša Kovačević već godinama unazad važi za jednog od muškaraca za kojim žene bukvalno lude, a i sa razlogom. Niko mu ne može osporiti izvajano telo koje je stekao višečasovnim treninzima i odricanjem.

Kako mu se svaki mišić na telu ocrtava dame su zaključile da je Saša prešao igricu.

Za petama mu je i čan žirija Zvezda Granda, Aleksandar Milić Mili koji je nedavno zapalio društvene mreže fotografijama sa pustog ostrva. S obzirom da smo navikli da ga viđamo u elegantnijim izdanjima kraj malih ekrana mnogi su ostali šokirani kada je kompozitor i producent pokazao svoje izvajano telo zbog kojeg je za veoma kratko vreme prikupio veliki broj lajkova i komentara na Instagramu.

Možda Ljuba Perućica nije od onih koji sate provode trenirajući, ali jedno je sigurno- da je posle njegovih seta fotografija sa plaže na meti žena koje mu u ogromnom broju udeljuju komplimente.

Takmičar ovogodišnje sezone Žarko Madžić nije slučajno dobio titulu najzgodnijeg muškarca u „Zvezdama Granda“, a kako bi taj status i zadržao gotovo svakodnevno vodi računa o ishrani koju prate jaki treninzi.

Ako ovako nastavi nema sumnje da će ostati na listi najvećih zavodnika ove sezone.

Darko Lazić godinama je kuburio sa kilogramima zbog čega se podvrgao operaciji smanjenja želudca od kada je gotovo neprepoznatljiv. Nakon što je skinuo neverovatnih 109 kilograma Lazić ne staje kada je u pitanju oblikovanje tela, mada ne krije da mu i dalje teško pada odricanje od omiljenih specijaliteta.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović