Pevač satima čekao u gradu, drugom javili da je umro: „Napravili su flajer da sam mrtav, svi su me zvali“ (VIDEO)

Svetski dan šale poznat je u celom svetu, a pevači su sada za Grand otkrili da li ih je i kada neko nasankao „za sve pare“.

Neki su priznali da ih olako pređu, neki se sete datuma, a ima i onih koji iz određenih razloga nikako ne zaboravljaju datum 1. april jer su doživeli bizarne šale.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 11OK

Pevačica Rada Manojlović priznala je da je jedna od onih koji svaki put ne prepoznaju da se neko šali sa njima.

-Svake godine nasednem na 1. april. Mene možeš da smotaš oko prsta dok pucneš prstima jer sam lakoverna. Verujem ljudima i verujem u sve što pročitam u novinama. tek uveče kada vidim da je 1. april i kada dođem k sebi, onda se opasuljim. Ali stvarno, jer uvek padnem u vatru. I kažem tom nekom „nemoj da mi pričaš, šta je bilo“, da bi mi posle rekli da se opustim jer je 1. april – ispričala je Rada i obajsnila zbog čega je često nasamare za svetski dan šale.

-Zato što ne razmišljam zapravo. Ne znam ni koji je dan, ni koja godina, a kamoli datum – dodala je Rada.

CIRA NNK SNIMANJE 11012024 FOTO MUNJA 75 ok 1

Njen kolega Dejan Ćirković Ćira osim muzikom čitavog života, je želeo da se bavi glumom i onda mu je jedan prijatej priredio prvoaprilsko „iznenađenje“.

-Drug iz srednje škole mi je rekao da imam audiciju u Pančevu za neki film, i da treba da budem tamo u 2 popodne. Čekao sam tamo, pitao na kraju i da li se nalazim u pozorištu, i nakon potvrdnog odgovora i dalje čekao satima. U jednom momentu je uspeo drugar nekako da me dobije telefonom, pita me gde sam i šta radim i kaže mi „aprililili“ – otkrio je Ćira za Grand.

HAMZA GUSICok 8

Finalista prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ doživeo je vrlo bizarnu šalu na svoj račun, a sada je opisao kako je sve izgledalo.

-Išao sam na put u Švajcarsku, a moj kum je napravio neki flajer kako sam poginuo. Svi živi su me zvali da se uvere da sam živ i zdrav. Mama me je zvala. Uspeo sam da se čujem sa svima – otkrio je Hamza.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 08112023 FOTO MUNJA 6 ok 2

Đorđu Davidu nekadašnja devojka priredila je prvoaprilsku šalu u vreme dok je još studirao i koju i dan danas pamti.

-Trebalo je da dovedem devojku da me vidi prvi put kako igram u pozorištu. Ali, ona je bila balerina u pozorištu i smislila je sa drugarima da mi organizaotr javo kao je predstava otkazana. Pri tom je ona trebalo da putuje u Australiju, a zbog mene je odložila put. I zaista, ekspecijant predstave mi je javio da je predstava otkazana, a ona se ozbiljno kao naljutila u mene. Bio sam u ozbiljnom šoku – ispričao je Đorđe koji je otkrio da se radilo o prvoaprilskoj šali tek kada je izašao uveče u grad i kada su mu rekli da je sve bila šala.

MARTINA JOZINOVIC ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 90 ok

Martina Jozinović nasela je na šalu od strane svoje majke, koja je uspela da je dovede do ozbiljnog plača.

-Sećam se da me je mama jednom tako prepala da sam bila na ivici suza. Rekla mi je da je tata u zatvoru, bila je neka žešća glupost. Uvek nekako neko uspe da me prevari, ali doduše u poslednje dve godine se ne dam jer znam da će neko pokušati da me pređe – rekla je finalstkinja „Zvezda Granda“.

ISAK SABANOVIC ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJAok 7

Isak Šabanović 1. april pamti iz posebnog razloga.

-Mojoj nani rođendan. Mom idolu je rođendan – priznao je Isak tako da nikako ne zaboravlja svetski dan šale, ali mu se ipak dešavalo mnogo puta i da ga neko pređe.

-Može prijatelj da mi recimo otkaže snimanje spota. Prvo bih ga opsovao pa bih nastavio dalje – dodao je Isak.

ALEKSANDAR KAZIC GP SNIMANJE 18032024 FOTO MUNJA 66

Aleksandar Kazić naseda na fore od svoje ćerke.

-Bila je to neka bezazlena šala, ali se radi o tome da je ona imala 5 godina i da ne očekuješ od deteta u tom uzrastu da smisli nešto veoma ozbiljno. Skočio sam zapravo da vidim o čemu se radi, a ona meni „aprililili“ – ispričao je Kazić.

RAJO SIMONOVIC 32 GOD. PODGORICACG 6

Rajo Simonović jedan je od onih koji se dobro drže kada su prvoaprilske šale u pitanju.

-Bilo je par puta u poslednjih nekoliko godina, ali ne mogu da se setim šta konkretno – ispričao je Rajo koji ipak uspeva da se dobro drži i da ga ne nasamare tako lako.

Šta su još pevači ispričali o prvoaprilskim šalama i na koji način su oni prevarili nekog drugog povodom svestkog dana šale, pogledajte u videu na početku teksta.

ipiccy image 30

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić