Login/Registracija

Zorica Erić potkačila koleginicu i podelila SREĆNE VESTI: „Mima Bažalac nek’ odmori, preuzimam joj titulu“

Pevačica i pobednica šoua „Nikad nije kasno“, Zorica Erić, poslednjih dana ne može da dođe k sebi od sreće, budući da je njena starija ćerka Ivona u drugom stanju.

Zorica je za Grand Online potvrdila da će njena naslednica za sedam meseci ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi majke, a otkrila je i kako se priprema za ulogu bake.

Kako je rekla, njena starija ćerka ima 22 godine i nakon romantične veridbe prošlog oktobra, cela porodica je očekivala prinovu, ali ne tako brzo. 

– Veridba je bila prošle godine, tako da smo se primpremali za svadbu ove godine, ali za dete su malo požurili (smeh), pa nas je sve pozitivno iznenadila – s osmehom kaže pevačica i otkriva kako joj je ćerka saopštila da je u blagoslovenom stanju.

– Pre nekoliko večeri rekla mi je da misli da je možda trudna, pa smo jedva čekale sledeće jutro da uradimo analizu krvi i rezultat je pokazao da je u drugom stanju. Iskreno da vam kažem, u tom trenutku sam se malo pogubila. Obuzela me neka trema, radost, oči pune suza, toliko emocija odjednom. Presrećna sam, kao i ona i njen verenik, i njegova porodica – priča Zorica i dodaje da koliko je raduje vest o ćerkinoj udaji i prinovi, toliko je i rastužuje što će njena mezimica da ode od nje.  

– Tek sledeći dan sam shvatila da mi dete odlazi od kuće, pa smo svi bili po malo tužni. U svakom slučaju, njena sreća mi je najvažnija na svetu, pa gde god da je. Bar imam sreću da se udaje veoma blizu, da se udaje u porodicu koja je zaista mnogo voli- ističe ona i nastavlja:

– Sada samo treba da brinemo o njoj da lepo i lako iznese trudnoću i da sve bude u redu.

Dok ne stigne pojačanje, kaže, navikava se i priprema za novu životnu ulogu pa je tim povodom i prozvala koleginicu iz takmičenja, koja je svojevremeno prozvana najseksi bakom na estradi. 

– Što se mene tiče, ja ću biti mlada baka u najboljim godinama i ne smeta mi ta titula uopšte. Mima Bažalac može da odmori malo, ja preuzimam titulu najseksi bake – našalila se Zorica. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić