Login/Registracija

Zorica Erić pokazala novu TETOVAŽU, a evo koju SIMBOLIKU nosi

Retke su pevačice koje baš vole da svoje telo ukrašavaju velikim brojem tetovaža, međutim Zorica Erić se baš po tome razlikuje od svojih koleginica. Poznao je da voli tetovaže, te je svoje na telu rado isticala tokom takmičenja. 

– Nekada su me zvali Grdana, stalno su mi govorili da sam namrgođena, da sam nervozna, da sam veštica, pa sam istetovirala Grdanu. Iznad te tetovaže istetovirala sam jedan tekst koji ima veze da jednim delom mog života, ali ne bih o tome da pričam. Dva cvetića  predstavljaju moje dve ćerke, a feniks je simbolika moje pobede nad porocima i dizanja iz pepela. Moraću još malo da se šaram, čisto da popunim sve. Samo jednu ruku ću da tetoviram i više ništa, obećavam – izjavila je nedavno za Grand. Online i obećanje je ispunila. 

Nedavno je svoje telo ukrasila novim detaljem, a reč je o stihovima pesme „Supermen“ Željka Joksimovića i Dina Merlina. 

Stihovi „Sveto je ono pred čime drhtiš, a čemu se diviš“  našli su se na njenoj ruci, a za naš portal otkrila je zašto je baš to istetovirala.

– U životu je bilo mnogo uspona i padova, ali su moje deca uvek bila tu, bez obzira u kakvoj smo situaciji bili. Jedino pred njima drhtim i do kraja života ću se diviti njihovoj snazi i ljubavi – objasnila je Zorica.

POGLEDAJTE I 

„Muž me je ostavio jer sam pevačica“: 7 stvari koje niste znali o pobednici NIKAD NIJE KASNO

Svi pričaju da je bila u kandžama poroka, a malo ko zna da Zorica Erić danas ima hobi vredan divljenja 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić