Login/Registracija

Zorica Erić NIKAD SREĆNIJA, ali jedna stvar JE DOVODI DO LUDILA: „To ne podnosim“

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad Nije Kasno“ , Zorica Erić, primer je da snagom volje možemo da pobedimo sve, a uspeh u ovom takmičenju bio joj je samo vetar u leđa za sve što je nakon toga usledilo.


Pevačicu smo sreli u Grandovom studiju veselu i raspoloženu za razgovor, kada nam je otkrila i šta u njoj budi pozitivnu energiju.

– Proleće je probudilo sve najlepše u meni. Samo kada vidim sunce sve krene na bolje, ne podnosim zimu i tmurno vreme to mi utiče na raspoloženje– iskrena je bila Zorica.


Kao i svako živo biće, i ona ima loše dane, koje kako kaže, izazivaju različite situacije.

– Ima mnogo faktora, uglavnom sam neraspoložena kad zadam neke zadatke po kući, pa to niko ne ferma ni dva posto, onda znam da budem ljuta i onda kada nije po mom– priznala je ona za naš portal.


Uprkos teškom životnom periodu koji je iza nje, danas hoda uzdignute glave jer nema čega da se stidi.

– Na sebe sam nekad bila jako ljuta, ali više ne. Sada se ponosim sobom i srećna sam jako što sam se toliko promenila i što sam ovakva kakva jesam i nema razloga više da budem ljuta. Smatram da ne pravim greške zbog čega bih imala razloga da sebi prebacujem. Ja sam očigledan primer da čovek može iz korena da se promeni i to da bude trajno- objasnila je Erićka za Grand Online.


Pevačica ne voli da otkriva mnogo o budućnosti, već živi i radi u skladu sa osećanjima i tvrdi da je iz dana u dan sve zadovoljnija.

– Sve ide uzlaznom putanjom, ne znam šta bih više mogla da poželim. Radila sam dosta na sebi, smršala sam, snimila sam prvu pesmu koja mi je legla srcu i neću se tu zaustaviti– odlučila je Zorica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić