Danas se slavi Đurđevdan, jedna od najvećih praznika u Srbiji koji obeležavaju i brojne poznate ličnosti među kojima je i Zorica Erić koja se kao prava domaćica potrudila za slavsku trpezu.
Kako tradicija nalaže, na mrsnim slavama nezaobilazno je pečenje koje se danas našlo i na Zoričinom stolu.
-Napolitanke – napisala je Zorica u opisu fotografije pečenja, i to komada „od rebara“, dok su se iza na trpezi nazirala uskršnja jaja, s obzirom da Đurđevdan ove godine pada na drugi dan Uskrsa.
Nekada su inače pečenu prasetinu u šali nazivali i prasećim bajaderama, a pevačica je odlučila da mu da moderniji naziv, s obzirom da se fabrički filovane oblande – napolitanke ipak češće mogu naći po trgovinama.
Zorica je ubrzo razjasnila da je zaista reč o slavskom posluženju.
-Srećna slava svima koji slave, pa i meni i mojima – poručila je vidno raspoložena pevačica putem mreža „progutavši“ namerno slovo „j“ u poruci.
Iako danas proslavlja Svetog Georgija ona je istakla i da ne preskače trening, a kondicija joj je preko potrebna kako zbog četih nastupa tako i zbog igre sa malenim unukom Vukom.
Zorica je ranije za Grand otkrila koliko joj se život promenio otkako je u njen život stigao unuk Vuk.
-Mislim da je ceo svet stao i da se sve okrenulo njemu. Ni o čemu više ne razmišljam osim o unuku i svaki slobodan trenutak koristim da provedem vreme sa njim. Mislim da sam više dosadila objavama na društvenim mrežama o njemu – rekla je Zorica za Grand.
BONUS VIDEO: Zorica Erić o borbi sa porocima
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
PROČITAJTE I: