Zoran oduševio nastupom, a Žika nasmejao sve komentarom o „NAPUĆENIM“ devojkama (FOTO)

Zoran Stojanović dolazi iz Beograda i u prvom krugu takmičenja umalo je rasplakao svojim nastupom Ivu Štrljić OVDE.

Zoran se ovoga puta predstavio pesmom „Dobro veče izgubljena nado“ Od Zorana Kalezića, a kako je ispričao u emisiji, Kalezić ga je nakon prethodnog nastupa nazvao i pohvalio njegovo izvođenje pesme Marinka Rokvića.

Kaliopi je odmah nakon Zoranovog nastupa prokomentarisala kako je uživala u njegovom pevanju i da dugo nije čula tako čist vokal kao Zoranov.

aad0d82d204f90288a3a836af57615038919abcd

„Nadam se da će producenti koji se bave muzikom, koju ti izvodiš, da čuju tvoje nastupe i obrate pažnju na teb“, rekla je makedonska pevačica. „Gde si ti, čoveče, bio do sada“, nastavila je Kaliopi, a Dragana se našalila da je raznosio poštu, pošto je Zoran u jednom periodu svog života radio kao poštar.

„Ja sam gledao Dinču dok si ti pevao, koji je sa takvim merakom ispijao ovu čašu vode, kao da je neka rakija“, našalio se Mare, dok je Dinča takođe pohvalio Zorana i čak ga nazvao kolegom.

Žika je u međuvremenu razgovarao sa Zoranovom sestričinom koja živi u Švajcarskoj i prokomentisao da su žene, koje tamo žive, mnogo prirodnije od žena u Srbiji.

„Ovde su sad sve iste. Sve su napućene i stalno pumpaju usta dok im se ne iskrive“, nasmejao je Žika sve, a onda poslao poruku svim mladim devojkama, koje razmišljaju da se podvrgnu nekoj estetskoj korekciji.

„Nemojte to da radite, jer sam viđao mnogo njih, koje se posle kaju zbog toga. Budite prirodne“, zaključio je Jakšić.

9eda1dca9bc273386e7355c96f3369c0af5ea310

Zoran je nakon toga nastupio sa svojom ćerkom, a njih dvoje su u duetu otpevali pesmu Tošeta Proeskog „Ledena“.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M. Jeremić