Login/Registracija

ŽIVOTNE PRIČE VETERANA KUPILE ŽIRI, ALI JE TALENAT NA KRAJU PRESUDIO! ONI su se plasirali u drugi krug

Svake nedelje od 21 čas na TV Prva različite životne priče učesnika „Nikad nije kasno“ dirnu milionski auditorijum. Tako je bilo i ove nedelje u osmoj epizodi takmičenja u kojoj je svoje snove dosanjalo šestoro novih takmičara uz stručni žiri, koji su činili Dejan Petrović, Rialda i Danijela Martinović.

cc9e9e90a7d714777d63a2f9ec9392f6d9a43ab8
Uz zanimljive životne priče, ali i teška, iskrena priznanja i lepu muziku veterani su ponovo uspeli da na gledaoce prenesu lepe emocije, ali i podstaknu ih da razmišljaju o ostavrenju svojih želja i planova.

– Ljubite se, volite i ne dozvolite da vas starost pita gde vam je prošla mladost. Život je kratak – poručio je takmičar Emir Gosto koji je pojavljivanjem u takmičenju ispunio želju svojoj sestri, ali i sopstveni san (VIŠE O TOME OVDE).

Bilo je i onih koji su šokirali žiri svojim priznanjem, a jedan od njih je Hajrudin Hodžić koji je otkrio da ima veliki problem sa ženama OVDE, kao i Boško Čelica koji je javno priznao da je zavisnik od koka kole (VIŠE O TOME OVDE). Zavisnica od aplauza mogla bi da postane Kristina Vinčić, koja je po prvi put uzela mikrofon u ruke i razvalila. Ovacije i gromoglasan apauz publike, ali i žirja mogli bi da se ovoj takmičarki uvuku pod kožu, isto kao i Klaudiji Klanac Pušković koja je, takođe, svojim talentom osvojila sve u studiju.

Ipak, u takmičenju životne priče veterana nisu presudne za prolazak u naredno kolo,  već njihovov talenat , a odlukom žirija u naredno kolo plasirali su se Klaudija Klanac Pušković, Perica Panić i Emir Gosto, dok je publika u studiju izgalsala Kristinu Vinčić.

841609ac2c29e43d3afc3d9ce2d776d2f63bbb90
Preostala dva takmičara imala su manje sreće, a o njihom opstanku u takmičenju odlučuje publika i to 48-časovnim glasanjem koje se odvija OVDE!

fe7d1e85d57215a9dd35ed0eaf6da88d1f493be4

Ukoliko želite da podržite Hajrudina Hodžića ili Boška Čelicu, posetite GLASANJE OVDE I dajte prednost jednom od njih. Podsećamo, glasanje traje do utorka, 12. Oktobra do ponoći (24).

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić