ŽIVOTNA PRIČA KOJA KIDA SRCE! Stoički podneo sve nedaće, danas dokazuje šta sve vera i volja mogu (VIDEO)

Pevač iz Tivta i takmičar ovogodišnje sezone „Nikad nije kasno“, Milan Rili je pravi primer da se uz veru i volju može sve! Ovaj hrabri tata i suprug susreo je sa dva životna izazova kada mu je straiji sin oboleo od leukemije, dok mlađi boluje od cerebralne paralize, ali uprkos nedaćama ne skida osmeh sa lica i hrabro korača ka vrhu muzičke scene, trudeći se da svojoj porodici obezbedi sredstva za život. 

730fe296b6b5ebf6b2bc6afa18fefbccec7d29a4

Kao jedini zaposleni član porodice Rili nije uspevao da prikupi dovoljno novca za lečenje svojih sinova, ali je uz pomoć muzike i prijatelja stigao do svog cilja. Stariji sin izlečio se od leukemije, dok je mlađi i dalje na lečenju. Danas kaže da mu nije muzike, ne zna kako bi sve nedaće izdržao.

– Muzika je bila lek za dušu! Zahvalan sam i mom gradu i prijateljima koji su mi u tom teškom trenutku pomogli. Sada je sve to iza i mnogo lepše spavamo – priča Milan i dodaje da mu je učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ promenilo život. Poziva za gostovanje ima sve više, ali je korona malo usporila tempo i poprilično uticala na egzistenciju njegove porodice, koja isključivo živi od njegovih svirki.

– Bilo je teško zaista – kaže pevač i dodaje da je tokom korone bio sprečen da nastupa, pa je radio lajvove na Fejsbuku. Ipak, na kraju svakog tunela dođe svetlo, pa je tako u njegovom slučaju zasijalo. Zahvaljujući dobrim ljudima uspeo je da zaradi i prvi bakšiš na Internetu. 

– Bog me je pogledao. Izgleda da je sada malo više na mojoj strani. Kad vidi da ja nemam, uvek nađe neki način da mi pomogne – ističe Milan čiji intervju možete da pogledate u videu. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić