Login/Registracija

ŽIVOTNA ISKUŠENJA ZAUVEK SU JE PROMENILA: „To u meni izaziva čačkanje emocija“

Već godinama Lena Kovačević važi za jednu od najlepših i najtalentovanijih dama sa javne scene. Zahvaljujući svom besprekornom vokalu izgradila je uspešnu karijeru, ali i priznala koliko joj je lepota pomogla u ostvarenju njenih snova.

– Lepa žena ima manje šanse da bude ozbiljno shvaćena, barem na početku. Nemoguće da je lepa i da je još, recimo i talentovana ili da je supermama ili pravi prijatelj, nešto mora lepoj ženi da se zameri. To sam videla i posmatrajući druge žene, kako ih svet odmerava i koje sve predrasude postoje- tvrdi Lena koja od samog početka karijere nosi „odgovornost“ koju joj je donela lepota.


Iako joj je posao doneo mnoga znanja i iskustva, majčinstvo je najviše promenilo i uticalo na njenu zrelost kako privatno, tako i profesionalno.

– Svakako da rođenje dece izdvajam kao posebnu životnu lekciju, ali i to burgijanje po duši i umu kada snimamo i radimo. Ova naša profesija izaziva čačkanje emocija bez prestanka i kada se ta nit postigne, čovek ne ostaje isti, postaje ranjiviji i jači istovremeno – priznala je pevačica i dodala da su je životna iskušenja zauvek promenila.


Numera „Ti si moj bol“ dotakla je srca mnogih, a kako Lena tvrdi u njoj je opisala delikatan trenutak svog života.

– To je moja najličnija pesma, ali zapravo nije partnerska niti priča o toj vrsti odnosa. Pesma je nastala za pola sata za mojim klavirom- ostala je misteriozna.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović