Login/Registracija

„ŽIVOT NAS NIJE MAZIO…“ Nakon velikih iskušenja Dragana otvorila dušu o porodici

Osim poslovnih uspeha koje niže već decenijama Dragana Katić posebno je ponosna na svoja dva sina i način na koji ih je odgojila i vaspitala. Jedan od njih dvojica nedavno je napustio Srbiju i svoje školovanje nastavio u Nemačkoj, ali bez obzira na to njih troje i danas funkcionišu kao jedan.

– Jesam ih razmazila i smatram da dete treba da bude razmaženo, od ljubavi i pažnje! Mora tako, to su onda zdrave ličnosti i zdravi ljudi, zato sam se ja trudila da moja deca u tom segmentu budu razmažena. Život nas nije baš mazio, u određenim trenucima smo imali velika iskušenja koja smo zajednički prolazili i delili i to je jako važno! U tom trenutku koliko god da je teško shvatili smo da su ta iskušenja od nas stvorila to što jesmo i da smo zahvaljujući svim stvarima koje su nam se dešavale nas troje toliko povezani- ispričala je Dragana.

Iako je nedavno želela da iznenadi sina i otputuje kod njega potpuno neočekivano, na žalost Dragani to ovoga puta nije pošlo za rukom.

– Nisam uspela, ne, znao je da dolazim. Dogovorili smo se sve jer sada priprema jednu tezu koju treba da preda s obzirom na to da radi u arhitekstonskom birou, ima praksu i vrlo je zauzet. Prosto sam morala da se dogovorim sa njim da bi imao vremena da završava šta treba za fakultet, tako da ovo nije bilo iznenađenje- objasnila je voditeljka.

Nakon što je provela nekoliko predivnih dana sa sinom Bobanom, Dragana priznaje da utisci ne jenjavaju, a kako je izgledao njihov susret nakon nekoliko meseci saznajte OVDE.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena/ Instagram,
Autor: J. Jović