Login/Registracija

ŽIVOT JOJ SE PROMENIO IZ KORENA Takmičarka se pohvalila Žiki, a savet koji joj je dao pamtiće celog života

Šou „Nikad nije kasno“ definitivno je promenio život mnogim takmičarima. Jedna od njih je Dragana Gorunović koja se nakon niza loših dešavanja u životu pohvalila da je zahvaljujući emisiji, ali i Žiki Jakšiću počela da živi svoj san i da konačno ide ka svom cilju.

„Moj život se totalno preokrenuo“, izjavila je takmičarka dok je stajala na sceni, a Žika ju je upitao da li je možda neka svadba u najavi i da li se javio neki oficir. 

„Pa daće bog. Ne jedan, mogu da biram koga ću. avljaju se ljudi sa svih strana sveta, a ja sam napravila uži izbor“, pohvalila se Dragana Jakšiću, na šta joj je odgovorio: „To, lutko! To mi je sviđa. I samo oštro i odmah zahtevaj. Ko ne traži, taj ni ne dobije.“

U takmičenju se predstavila pesmom „Ludujem za tobom“ Silvane Armenulić za koju je pobrala simpatije žirija. Mare je rekao da se vidi da je srećna i pohvalio je njen dosadašnji izbor pesama u takmičenju.

„Oduševljava me koliko ona uživa dok peva. Ima divan glas i treba to da deli sa drugima“, izjavila je Ekstra Nena, dok je Ivan dodao da mu se dopada što nije oponašala pevanje Silvane Armenulić. 

U revijalnom delu Dragana je ukrstila mikrofon sa zvezdom „Granda“, Slobom Đurkovićem sa kojim je izvela numere „Hej, hej dečače“.

„Blago onom ko te oženi“, rekao je Sloba na kraju duela, što su svi u studiju pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić