Login/Registracija

ŽIVOT JE LEP I SA 7 BANKI! Neda Ukraden se SKINULA u KUPAĆI i održala lekciju: „PUSTITE PREDRASUDE“

Balkanska zvezda i srpska Tina Tarner, kako još zovu Nedu Ukraden, nedavno je proslavila 72. rođendan i to u društvu najdražih u svojoj kući na primorju.

Unuke Aleksandra i Neda i unuk Dušan pomogli su joj da oduva svećice na torti, a radosne trenutke iz Lepetana pevačica je podelila putem svog Instagram naloga i pokazala koliko uživa u poznim godinama. 


Iako uveliko gazi osmu deceniju, poučena sopstvenim iskustvom pevačica je uputila važnu poruku i lekciju svojim pratiocima na Instagramu.

– Da mi je neko rekao „život je lep“ i kad napuniš sedam banki, da ću pevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu – rekla bih: „Šališ se“. Ali, istina je! Zato, uživajte koliko možete i dok možete. Pustite predrasude! Unuka mi kaže: „Stani da te slikam“. I, evo, slika! – napisala je u opisu fotografije Neda, što je izazvalo simpatije i lavinu pohvala njenih fanova. 

„Pusti godine, ti im prkosiš“, „Bila i ostala lepotica, uživaj u svakom danu“, „Žena lavica“, samo su neki od komentara ispod Nedine objave u kupaćem.

Neda je nedavno za Grand Online otkrila kako posmatra sve popularnije muzičke pravce koje plasiraju njene mlađe kolege.

– Svaka generacija imala je neki svoj trend, ritmove, produkciju, tako da je to sasvim normalno. Ništa tu ne vidim ni loše ni problematično, a šta će od toga ostati pokazaće vreme, ono je najbolji svedok i sudija – istakla je pevačica, a zatim mlađoj generaciji pevača dala savet i otkrila tajnu njene uspešne karijere.

– To je ta posvećenost. Možeš da se proslaviš preko noći sa jednom pesmom, ali za jednu dužu karijeru treba mnogo hitova i koncerata. Pre svega treba jedna autentičnost jer sve kopije se jako brzo izgube, tako da je moj savet da pokušaju da budu svoji – rekla je Neda u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić