Login/Registracija

Žiri U NEVERICI zbog takmičarkinih godina, šou ukrala njena ćerka: „Ona je ČUDO“

Jelena Mudronja (42) iz Podgorice potrudila se da u drugom krugu šoua „Nikad nije kasno“ priredi pravi spektakl, ali ovoga puta imala je pomoć devetogodišnje ćerke Sare. 


Takmičarka koja je inače završila srednju muzičku školu, oduševila je priznanjem da je radnim danima radi kao fitnes instruktor, dok vikendom peva, i tako od 15 godine. Iako niko u njenoj porodici nije talentovan za muziku, već su svi preorijentisani na sport, ponosno ističe da njenim muzičkim stopama lagano ide njena ćerkica. 

U takmičarskom delu Jelena je otpevala hit Teške industrije „U meni jesen je“, što je iznenadilo i oduševilo stručni žiri.

– Pravi rok, vi ste rokerka zapravo – konstatovao je oduševljeno Frano Lasić, na šta je takmičarka odgovorila: – Sve pevam, ali zabavnjaci su mi baš struka, a rok najviše volim.

Sanja Vučić bila je fascinirana Jeleninim izgledom, pa je u tom maniru i prokomentarisala njen nastup. 

– Ja ne mogu da verujem da žena ima 42 godine. Mnogi mi se dopada i stajling, ma fantazija. Vidi se da odlično pliva u ovom žanru, energija, dinamika sve top – rekla je, dok je Saša Milošević Mare dodao: – Prošli nastup je bio odličan, a ovaj je još bolji. 

U Jeleninoj podršci večeras se našao i njen prijatelj, inače kostimograf i modni kreator Dalibor koji je zadužen za njenu veliku transformaciju.

– Moram da kažem da je napredak veliki i da Jelena odlično izgleda u ovome – rekao je Žika. 

– Ja sam luda za korsetima, pa ako si ti ovo radio, čujemo se – dodala je oduševljeno, na šta je modni kreator odgovorio: – A ja sam lud za tobom, tako da može! 

U revijalnom delu Jelena je zapevala sa ćerkom Sarom i to pesmu „Hajde da ludujemo ove noći“ za koju su pripremile i specijalnu koreografiju.

Ovaj nastup majke i ćerke dirnuo je sve u studiju, a posebne hvale pokupila je malena Sara. 

– Sara je čudo, preslatka je! – vikao je Žika tokom nastupa, dok je premijer na kraju dao završnu reč: – Bile ste sjajne. Bravo, Saro!

BONUS VIDEO

Krstinja Todorović podržala takmičarku „Nikad nije kasno“, pa se rasplakala

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić