Žikina TEORIJA: Ostaćete u šoku kad čujete na koji način Jakšić deli ljude

ab403a95da198e44cefca61ff6a78a26e28c574b

Omiljeni voditelj i autor emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić govoreći o svom životu jednom prilikom ispričao je na koji način procenjuje ljude.

-Imam jednu podelu za ljude. Oni kojima nikada nije dobro i koji negativnu energiju prebacuju na vas i na taj način se rasterećuju su štetočine. Pa kuka, pa jao, ne dopadaju mi se takvi ljudi. Meni je uvek dobro – objasnio je Žika jednom prilikom, a zatim objasnio na koje tri kategorije deli ljude.

Ti što im nikada nije dobro to su štetočine. Imam podelu na ljude koji su oficiri, bezveznjaci i štetočine – rekao je Jakšić, pa detaljno objasnio podelu koju je sam osmislio.

Oficiri su ljudi koji su talentovani, kroz spot, školu i život. Oni poseduju različite veštine i tokom života se izdvoje, pa kroz gradnju ličnosti postanu oficiri – rekao je Žika, pa se nadovezao:

Imate i one koji su na jednom nivotu, pa se ja šalim i kažem civili. Civili čitaju novine, gledaju televzor i veruju svemu što pročitaju i vide, oni su klasičan mediokritet. To je jedna najšira grupa koja tako živi i finkcioniše.

bd9c4a2aff104e27b0d76d72a73bcba585ed3b2f

Žika je zatim detaljno objasnio ko su i kako se ponašaju štetočine, te da su upravo oni ti koji žele da budu oficiri, ali im to nikako ne polazi za rukom.

Štetočine se druže sa oficirima, ponašaju se kao oficiri, a u stvari oni samo prave štetu – objasnio je voditelj i dodao:

Prvo morate da naučite da locirate štetočinu. Oni po ceo dan kukaju, njemu ništa ne valja. Oni samo kritikuju, ako primenite ovu teoriju vi ćete vrlo brzo da locirate štetočine. Oni mogu jedno vreme da se koriste, ali ako ih koristite duže vreme imaćete sto posto šteteu – rekao je Žika kroz osmeh.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk