Login/Registracija

Žiki propao pokušaj provodadžisanja, Irena Miletić iznenadila sve: „Malo sam zauzeta“

IMG 2948

Ovogodišnja učesnica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Irena Miletić iz Ćuprije već je prvim pojavljivanjem oduševila publiku kraj malih ekrana.

Kako je u polednjih nekolko godina imala zdravstvene probleme koji su je sprečili da napravi veliku karijeru, veteranka kaže sada je došlo njenih pet minuta.

IMG 2947

Za ovu emisiju prijavu je poslao njen sin koji se takođe bavi muzikom, a njega smo imali priliku da vidimo u drugom krugu kada je mamu pratio na harmonici tokom nastupa.

-Sin me je prijavio za emisiju bez mog znanja, on mi je inače velika podrška, kao i kolega koji je večeras ove u studiju – rekla je ona na samom početku.

Irena je do sada u takmičenju pevala isključivo narodnu muziku, a večeras je veliko iznenađenje za sve bilo kada je rekla da će pevati numeru Nine Badrić „Ja za ljubav neću moliti“.

ipiccy image 25 5

Kada je čuo naziv ove pesme, u razgovor se umešao Žika Jakšić koji je hteo da raspiše konkurs za Irenu, pa je upitao da li je zauzeta, a njen odgovor je iznenadio sve.

-Mogu da prećutim to. Za ljubav nikada ne treba moliti, a ja sam malo zauzeta -dodala je veteranka kroz smeh.

Nastupom je oduševila sve, posebno su članovi žirija primetili posebnu energiju koju je Irena donela ovom pesmom, pa su se nakon pevanja samo nizali pozitivni komentari.

-Ja mislim da je moj scenski nastup dok ste pevali dovoljno rekao. Pesma je izuzetna, mislim da Vam dobro stoji i to je najbitnije – rekla je voditeljka Kruna.

IMG 2965

-Apsolutno mislim da birate pesme koje leže Vašem glasu i to mi se dopada. Niste uzeli ni mali, ni veliki zalogaj za Vaš glas, to je korektno i to mi se dopada, bravo – dodao je Alen Ademović.

-Što bi rekao jedan moj prijatelj, ti si bre Irena zabavnjak. Sad si se razotrila potpuno, ovo je toliko neverovatno, znači dve osobe. Večeras izgledaš najbolje do sada to moram da primetim, ubedljivo najbolji nastup. Sad se videlo ko si zapravo ti i čestitam ti – zaključio je Saša Milošević Mare.

IMG 2981

U revijalnom delu emisije, Irena je pevala sa Alenom pesmu „U snu ljubim medna usta“, a ovim nastupom su pokupili sve simpatije publike.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković